Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s Mlhou team 31.3.2012

31. 3. 2012

 

Zápas s Mlhou team byl o 4 body, protože oba dva týmy jsou na špičce tabulky a oba týmy potřebovali 2 body!

Zápas začal špatně, když Mlha šla do vedení 0:1! Pak Marťa vystřelili a Peťa to uklidil do branky 1:1! Poločas skončil 1:1! 

Druhý poločas jsme hráli lépe, Mlha team neměl na střídání a bylo to vidět na jejím výkonu. Z jednoho rohu dali góla, když Peťa neuhlídal utočníka, bylo to zase 1:2! Vikingové tlačili, ale nic z toho nebylo až v závěru asi 8 minut před koncem dali góla na 2:2! Trošku štěstí, ale dnes zakončení špatenka. Nedařilo se nám v zakončení! Šance jsme měli na 2 zápasy, ale dali jsme jen 2 góly a to je málo! 

Nic se neděje, tabulka vypadá poměrně dobře pro nás, Teď máme dva slabší soupeře, takže musíme urvat 4 body a budeme na tom dobře. Takže kluci nabrat síly, hodit formu a nehádat se mezi sebou!!!  No nic, jedeme dál VIKINGOVÉ!!! 

 

Výsledek 2:2 (1:1) střelci: Peťa, Marťa

 

Příští zápas hrajeme v Přáslavicicích 6.4.2012 v 18 hodin!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zápas

(dvořka, 31. 3. 2012 12:19)

Dnešní zápas byl ubojovaný na konci, protože mlha ukázala jak se hraje když není na střídání bránily poctivě od půlky což nám dělalo problém. Až na konci sme je dokázali přehrát. Škoda těch našich zbytečných hádek mezi sebou rozhdočí to nevládl ale to sme mohli čekat po zimní lize potom co pískal.