Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s KSN Masajové 23.9.2011

9. 9. 2011

 Dnešní zápas ve Slavoníně se FC Vikingům moc nepovedl, hlavně druhá půlka zápasu! 

Výsledek 4:5 (3:2)  střelci: 2 Křepa, 2 Marťa

Hosté začali výborně, v 5. minutě už vedli 2:0 a bylo vidět, že mají chuť po minulém výkonu doma, když vyhráli 7:3. Domáci se začli dostávat do hry, když snížili na 2:1, ale za chvíli zase vrátil skóre o dva góly Křepa! Před přestávkou jsme dostali blbý gól, když jsme nebyli důrazní ve svém vápně před Majdičem!  Poločas teda 3:2 pro Vikingy! 

Druhý poločas jsme začli hrozně, nechtěli jsme běhat, hráli jsme jak profesoři! Mysleli jsme si že to půjde úpně samo, ale to v malé kopané neplatí!!!  Dostali jsme góly, ale takový že jsme si je dali skoro sami! Za stavu 3:5 jsme ještě korigovali Marťou, ale už to nestačilo ani na ten bodík za remízu, za první poločas jsme si zasloužili vyhrát, ale druhý poločas to byl od Vikingů špatný výkon! Příště musí Vikingové vyhrát a zase sbírat body, ať na konci soutěže si můžeme říct, že jsme pro to udělali maximum!!!

Příští zápas hrají Vikingové doma v Křelově 30.9.2011 v 16:30 s Juventusem!!! 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

oprava

(pitrs, 27. 9. 2011 9:47)

tak omluva 4 fik pry dal Marta.Sem ho nevidel,jen sem zahlidl Hanesa s rukama nad hlavou jak probehl kolem branky tak jsem se mylne domnival,ze vesil on.

Juventus

(Křepa, 24. 9. 2011 20:41)

Musíme kluci vyhrát a napravit výkon ze Slavonína!!! a Peťo, Hanes nedával, možná si byl na jiným fotbale :-DDD

tym

(pitrs, 24. 9. 2011 13:23)

Problem je vtom,ze stale porad nejsme jeden tym.Jenom skupinky a jsou 3.1skupinka Krepa a Martas,
2.skupinka Hanes a Hulda
3.skupinka majda a obrana a to mi nikdo nevymluvi,tak to proste je a clovek,ktery ma oci a je trosku soudny tak to take vidi.
A za dalsi rad bych abychom uz k sobe byli uprimni a kdyz se nam neco nelibi,tak si to muzeme vyrikat z oci do oci,a ne za zady.Kurva jsme chlapi bo se pletu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to takovy problem si po zapase sednout(vsichni)a neco rict k zapasu kazdy a priste se z nasich chyb poucit.Ne neni proc to fungovalo treba v Alcatrazu,ktery nemel takove ambice a u nas ne.At vyhrajeme ci prohrajeme nevidim zadny rozdil.Borci musime stim neco udelat,tak to nejde.A Krepo gol dal jeden Hanes,takze si nemoh dat 2fiky ty nebo Martas,jen tak mimochodem.Doufam ,ze po precteni mych prispevku se kazdy chytnete za hlavu a zacnete premyslet od sebe a potom az k tem druhym a nechate si to s klidnou hlavou projit do dalsiho zapasu.A Konecne se poucime a v patek predvedeme povedeny vykon proti Juventusu.Beru jekekoliv podnety,napady a pripominky.Jsem pro otevrenou diskusi.Nic borci preji pekny zbytek vikendu a ti kdo zitra jdou na Sanycup,at nam vyjde pocasi a a at se chytne tato akce na pocest kamarada Martina Sanetrnika.

katastrofa

(pitrs, 24. 9. 2011 13:06)

coz o to napsane je to krasne,ale ta hra.Po 10minutach v druhe puli jste byli na rucnik.Pokud se domnivate ,ze vam 3 liga spadne do klina,tak jste panove na omylu!!!!!!!!!!!!Mame 2 hrace na stridani a plazite se vepredu jak 80leti dedkove.Ale stridat nejdete,tak naco tam jsou ti hraci.Co ma Ondra s MAtesem delat,kdyz chodi 4 na 2.A to dal za pravdu i souper,ze jsme si to utkani prohrali sami vepredu.Kdybyste hrali jako tym,tak jsou 2body nase,ale ponevadz si hrajete kazdy na svem pisecku,tak to dopadlo jak to dopadlo.Fotbal je kolektivni sport a pokud chcete hrat individualne bezte hrat tenis.Nemame v tymu zadnou primadonu,ktera nam vyhraje zapas(ala Messi),pokud ano tak mi to napiste.