Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s Hammers 01 16.9.2011

9. 9. 2011

 Dnešní zápas s Hammers 01 se odehrál v Křelově za fantastické divácké kulisy   !!! Jen tak dál...

Dnes 16.9.2011 FC Vikingové přivítali Hammers 01. První poločas byl docela vyrovnaný, skončil 3:2 pro domáci a to když první gól padl do hostující brány a to Ondrou, druhý gól přidal nechytatelnou ránou do šibenice kanonýr Hanes(tu střelu by nechytl ani Čech), třetí gól přidal Marťas.

Druhý poločas byl jen v režii domácích, přidali 4 góly a dostali jen jeden. Branky přidali Marťas, Křepa, Hanes dva!!! 

Dnešní výkon byl super, ale máme šancí že bysme měli vyhrát dvouciferným rozdílem, ale jinak SUPER kluci příště už nastoupí posila Milan Škrabal, který je výborným fotbalistou a všeci se na něho těšíme!!!

Výsledek zápasu: 7:3 (3:2)

Příští zápas hrají Vikingové ve Slavoníne s KSN Masajové a to v 16:45!!! Přijďte se podívat na hezký fotbal a dát si něco dobrého z udírny

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Páteční výkon

(Křepa, 18. 9. 2011 1:04)

Já si myslím, že s Hammers to bylo lepší než minulej týden, kdy jsme mohli vyhrát taky a mohli jsme být ve vedení, ale je to sport :-) jinak dobrej výkon

vcerejsi utkani

(pitrs, 17. 9. 2011 14:01)

No slo to,ale souper nebyl tak tezky,nehlede nato,ze posledni 2utkani dostavame zbytecne goly z casti nasi vinnou,kdy souperi darujeme branku.Sice vyhravame,ale chce to odstranit individualni chyby po kterych vzdy inkasujeme a zbytecne dostavame soupere do hry.To ale vypilujeme.Jinak borci celkove za vcerejsek pochvala.