Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s Dynamem Bystrovany 24.3.2012

21. 3. 2012

Dnešní zápas s Dynamem Bystrovany, který se hrál za slunečného počasí v Křelově, ukázal kdo může a kdo nemůže hrát na čele tabulky. Vikingové před zápasem neměli nikoho na střídání, až pak přijeli Ondra s Jirkou ve 20.minutě za stavu 2:0 pro Vikingy! 

Asi v 6.minutě se trefil Křepa podél golmana a bylo to 1:0. Za chvíli přidal druhou branku Peťa, který hrál na 50% , protože s kolenem to není pořád dobré!  Ale byl důležitým článkem v týmu. Chválím Peťo!!! Poločas skončil 2:0 a bylo vidět kdo je lepším mužstvem! Bystrovany jen nakopávali a nehráli fotbal, snažili se, ale dopředu toho moc nepředvedli, možná bez formy!

Druhý poločas začal jako vždy ,,tak nějak vlažně" !  Bystrovany snížili po autu, když dorážel nehlídaný hráč na 2:1! Pak jsme měli hluché místo asi 5 minut, ale pak Marťa trefil 2 body, když napřáhl levačkou a navýšil skóre na 3:1. Důležitý gól, který se ukázal rozhodující pro Vikingy, Bystrovany už věděli že v Křelově neuspějí a zápas skončil 3:1! 

 

Výsledek 3:1 (2:0) střelci: Křepa,Peťa,Marťas

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápas

(Křepa, 24. 3. 2012 16:21)

Kluci, dneska si myslím že každý předvedl dobrý výkon, ale víme že každej má na lepší výkon!!! Musíme držet při sobě a hrát náš fotbal a dával góly, vzadu bez inkasovaných gólů a bude to lepší a lepší!!! V sobotu s formou ahoj. :-)

zápas

(dvořa, 24. 3. 2012 13:57)

Zdar dnešní zápas ukázal že máme velkou sílu. Celý tým hrál velice zodpovědně, každý si plnil svoje povinosti což je dobrým přínosem do dalších bojů. Jen bychom už mohli trefovat sít né jen golmana (křepo) ;) . Takže doufám že podobný výkon předvedeme i přístí týden a vyhrajeme

zápas..

(Keňa, 24. 3. 2012 13:22)

Zdar paárci... dneska dobrej výkon celého týmu, vyzdvihl bych Řepu, nabírá formu jako hrom :) ..dále..opět škoda neproměněných šancí( ale to už nás nemůže překvapit :D ) a nedotahnutých brejkových situací ..já tam pak můzu čekat zbytečně žeee ? Jinak jedna vlaštovka jaro nedelá,takže jedeme dál .. :)