Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s Atl.Přáslavice 2.9.2011

26. 8. 2011

 

Dnešní zápas 2.9.2011 se odehrál na domácí půdě s Atl.Přaslavice a to v Křelově za podpory Křepy(trenéra), Peťi(asistenta trenéra), Gabči(roztleskávačky), kámoše a druhý poločas p. Polanského, který k nám zavítal z Litovle. 

Mistrovské utkání skončilo 7:1 (2:0) pro FC VIKINGOVÉ!!!

Celý zápas se odehrál v režii domácích a to, že si Vikingové vytvářeli po celý zápas hodně šancí, hosté byli nebezpeční jen z protiútoku. První poločas jsme ještě hráli s Přáslavicema vyrovnaný zápas kdy jsme dali 6. minut před přestávkou druhý uklidňujicí gól a to nám dost pomohlo do druhého poločasu! Druhý poločas jsme začali suprově, když jsme v 40. minutě vedli už 4:0. Zbytek zápasu se už jen dohrával. Domácí tým přidal ještě tři góly, poslední 3. minuty jsme se už nevraceli a dvakrát šli hosté do přečíslení 2 na 1 a z toho dali jeden gól, takže konečný výsledek byl 7:1 a to určitě zaslouženě, po celý zápas jsme byli lepším týmem než Atl.Přáslavice.

 

Další zápas který se hraje 9.9.2011 v Holici na hřišti 2 v 19:00 nás bude čekat tým s názvem Menčestr. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odp.

(Hanes, 8. 9. 2011 10:08)

Ty kjááávo :D vykon super a vysledek taky neni co resit ,jen zadny kecy a hadani a muzem jit do ligy :D takze v patek zase vyhra kluci usati a je potreba zase nejakej funclub jo Gábi :D .. tak nazdááj :)

Dobrý výsledek

(Křepa, 4. 9. 2011 12:23)

Kluci souhlasím s Gabčou, že to byl dobrý výkon, ale lepší je výsledek než ten výkon! výkon si myslím že poroste když budeme všeci takhle hrát a nebudeme se hádat, ikdyž budeme prohrávat! takže pátečních 7:1 super! jen tak dál VIKINGOVÉ!!!!

Hodnocení utkání

(fanynka FC Vikingu Gabca, 2. 9. 2011 23:22)

U tohoto famosního zápasu jsem měla možnost být a nelituji toho:) Kluci se snažili běhat celý zápas i přes to, že měli jen jednoho hráče na střídání a bylo vidět, že jsou unavení. Hodně je povzbuzovali 2 trenéři, kteří se snažili jim radit a taky je hecovat. Zvlášt ,,hlavní trenér" si to užíval, ale ten se snad již příští zápas vrátí na hřiště klukům pomoct:) A povzbuzovala je i má maličkost:)) takže kluci, jen tak dál:))